Röster om Madamilen

Madamilen är en kulinarisk vandring under dagtid. Ett möte mellan matglada. Tio stop och tio smaksensationer. Sedan starten 2016 har över 3000 matälskare deltagit i Madamilen och fått ta del av över 70 smakstopp i fem städer.

 

Madamilen Malmö

”Bästa lyxlunchen med mig själv någonsin :)”

”Det bästa med Madamilen Malmö var att att få prova mat och delikatesser från en del för mig okända restauranger, kaféer och butiker. Det var mkt trevligt med de halvglas vin/öl/must mm som fanns att köpa till hos de flesta deltagande företagen.”

Madamilen Lund

”Det var ett kul koncept, god mat och trevliga människor på varje ställe.”

”Lagom många ställen att gå runt till (10 st). Lagom blandning av olika typer av mat (bröd, kött, räkor, choklad m.m.) och bra att det fanns ”efterrätt” i form av choklad också. Bra arrangemang, knappt någon väntetid/kö, det gick snabbt att få mat när man kom till de olika ställena.”

”Roligt och gott sätt att uppleva Lund på!”

Madamilen Trelleborg

”Jag gillade Madamilen för att jag upptäckte restauranger som jag inte visste fanns samt att det passar alla åldersgrupper från ung till gammal.”

”Fantastiskt bemötande både av Madamilens representanter och på resturangerna!”

Madamilen Skanör Falsterbo

”Bäst var att alla var så välkomnande, den härlig stämning och gemenskapen med de andra som deltog.”

”Trevligt bemötande överallt, god mat och en härlig runda att gå.”

Madmilen Höllviken

”Trevligt att besöka nya ställen trots att jag bott här sedan 1974.”

”Bästa är att få upptäcka nya restauranger, upplägget med en servering per ställe, positiv och glad stämning – och att solen sken! Mat kombinerat med motion är helt rätt!”