Madamilen – Var med!

En kulinarisk vandring under dagtid. Ett möte mellan matglada. Tio stop och tio smaksensationer. Madamilen arrangeras runt om i olika städer i Skåne. Vi hoppas på ett samarbete som ger mersmak!

Tillsammans med er vill vi att fler ska upptäcka den mångfald, kvalitet och smak som staden rymmer. Med tio smakstop på utvalda restauranger, caféer, delikatess- och matbutiker blir Madamilen en helhetsupplevelse med lika delar matglädje och samtal som läckra, lokala råvaror och smaksensationer.

Ni som deltar kommer att bjuda cirka 400 matintresserade människor på smakportioner och upplevelsen av att få ta del av maten i staden!

Vi ser fram emot att höra från er!

Charlotta och Sanna


Så fungerar Madamilen.

DET HÄR FÅR DU:
Gratis marknadsföring
En kickback på 9 kr/smakprov (för att täcka råvarorna)
Hundratals matglada och nyfikna gäster
Möjlighet till merförsäljning
Ett samarbete och gemenskap med andra på Malmös matkarta

SÅ HÄR GÖR DU:
Skapa en smakportion (cirka 50 g) som är unik för just ditt ställe (samt ett veganalternativ)
Erbjud möjlighet att köpa till dryck i hel- och halvglas
Ge Madamilsbesökarna ett erbjudande som ökar din merförsälning
Sprid information och material om Madamilen i sociala medier och egna kanaler
Servera och möt Madamilsbesökarna med ett glatt humör den 26 augusti


FAQ

Här svarar vi på dem vanligaste frågorna.

Hittar du inte ditt svar här? Tveka inte att kontakta någon av nedanstående.


Frågor?

Sanna Ohlander
project leader & food communicator
0708-494890
sanna@madamilen.se

Charlotta Ranert
founder & creative director
0737-18 13 18
charlotta@madamilen.se


Press

Malmö, Sweden – local food and drink guide. New Nordic cuisine, traditional Scandinavian cooking and multicultural influences: these are the best places to eat and drink in Malmö –
Olive Magazine

2 november 2017

Go mad, i rättan tid och i gott sällskap –
Sydsvenskan

6 maj 2017

Succé för första upplagan av Madamilen – Sydsvenskan
25 februari 2017

Från kryddstark korv till söta praliner – Sydsvenskan
23 februari 2017

Tugga dig igenom tio smakstopp på Näset – Sydsvenskan
8 september 2016